Wednesday, June 30, 2010

Zi plina de amintiri

Daca tot n-am postat de mult … revin cu intamplari petrecute azi :D
Si am pornit de la blogul tau Cami .. cel cu superstitii … Recunosc ca totul a urmat dupa ce m-am intors din drum ca sa-mi iau ochelarii de soare pe care-i uitasem. Am stat o secunda sa ma gandesc daca sa ma intorc sau nu dar soarele era prea puternic.

Si sa vedeti ce a urmat …

1. ( ca sunt om organizat, scriu frumos, strategic :D ) primul lucru de pe ziua de azi .. intalnire de gradul 3 cu doctorul care a decurs okey in mare, numai ca nu a vrut sa-mi dea trimitere unde am avut eu nevoie ca domnii doctori de aici sunt f minutiosi si eu tre sa astept alte rezultate ca sa primesc faimoasa si mult ravnita trimitere .. ehh, sa zicem, trecem cu vederea asta … mai bine mai tarziu decat niciodata, nu ?!!

2. In drum spre doctor, pe cand sor mea disperata incerca o parcare cu spatele, eu exasperata dau sa deschid usa, o deschid larg si … si … si dau peste un tip pe bicicleta pe care il proiectez frumos si care a facut o saritura prin aer de toata frumusetea. Ma dau jos din masina, ma scuz politicos, il intreb daca e okey sau si-a rupt ceva sau poate sa mearga .. se ridica sifonat, imi zambeste si surade frumos “That’s okey”. Isi ia bicicleta si pleaca. Mda ….. asta se intampla departe de casa pt ca daca eram in Romania si ma punea dreacu sa fac asa ceva in galatiul meu imi luam bataie in mijlocul strazii, ajungeam vanata, plus injuraturi si mai stiu eu ce .. uff …

3. Dupa peripetia cu biciclistul, ma duc la doctor, ies dl doctor, ma indrept spre munca … guess what ?? se strica masina .. voila !! Fa calcule Alina repede .. autobuzul, skytrainul, iar autobuzul unde schimbi, cat iti ia, care-i traiectoria mai scurta … in sfarsit, ma descurc .. ajung la timp, cu 2 min mai devreme chiar. 2 minute mai devreme nu inseamna late !! norocul meu … nu degeaba imi zicea my best friend ca-s vitezomana ;)

4. Ma loghez la munca …ta na !!! ma evalueaza astia in prima jumatate de ora .. nici nu apucasem sa-mi trag sufletul ca lumea. In fine, zambesc politicos, dau sa explic ….tipa imi raspunde “that’s okey” am trecut cu bine,10 din 10, n-am nici o minima, doar cateva mici slips sa zic dar dupa ce i-am zis ce-am patit, mi-a raspuns ca ma descurc prea bine, maschez bine … buuunnn … ce-i intereseaza pe clienti ce pb am eu ??!!! fiecare cu durerile lui. Asta e.

5. Ultima faza … cred, inca nu s-a terminat ziua :D Plec dl munca, la primul colt, ma opreste un tip pe zebra ca sa comenteze el tricoul meu si sa-mi ridice valul de pe ochi ca poate nu stiam EU ca tricoul pe care-l port tot EU poarta emblema din filmul Fight Club. Nu zau ??? Adica eu ce-s acolo ?? Paiata ??? I-am tras o privire urata si s-a dat din calea mea :D

Mda … in final o zi buna, frumoasa, activa cum imi place mie, fara nici un strop de odihna, mereu pe fuga. Punctul culminant a fost cu respectivul biciclist … n-am ras at cand l-am vazut, dar dupa aia … toata ziua … tratam clienti si ma pufnea rasul in ac timp … undeva ramasese intr-un colt al mintii.

Acestea fiind zise … va urez o zi frumoasa, plina cu peripetii si surprize placute :)

3 comments:

  1. :))) sa-ti fie invatzatura de minte sa nu te mai intorci never ever din drum:))))))

    ReplyDelete
  2. :))) mda .... o sa incerc sa tin minte :D

    ReplyDelete
  3. eu nu inteleg cum vine asta...tu te intorci din drum si altii au ghinion...bietul biciclist

    iar ala cu tricoul avea dreptate...p-acolo-s multi tolomaci, s-o fi simtit omu' dator sa te lumineze :-)))))))

    ReplyDelete