Sunday, June 13, 2010

Amintiri

Cami, din cauza ta, m-am trezit furata de amintiri si imi aduc aminte de cum era la mine cand eram mica. Mmmm ....

Am fost un copil incapatanat, a dracului de fapt :D Nu ca as fi facut eu multe belele, dar asta e. Firea mea ... Oricum nu asta a fost trasatura dominanta. Trasatura dominanta era batutul :))) Aveam ceva cu fetele alea de la bloc, care nu stiau sa vorbeasca si tranteau la fiecare 2 secunde un "fa" sau "fa, fato", care vorbeau cu "tza" si tot tacamul .... Si ma stresau la culme. Imi stateau pe creier. Asa ca da, si-au luat bataie de la mine si inca destul de des. Si nu numai fete, ci si baieti. Faza dura era cand se duceau si se plangeau la tata ca eu i-am batut.
Offf offf ... ce vremuri ...
Bine-nteles ca tata n-a ridicat mana la mine, nu ma certa. Stia ca am standarde si principii inca de pe atunci si nu pot sa sufar prostia si fudulia. Asa ca singura lui obiectie era sa nu-i lovesc prea tare. Daca le plesneam de vreo 2 ori era suficient.

Alt capitol cu totul diferit era cu verii mei la bunici. Mama mia ... toate bune si frumoase pana ne luam la harta. Iar varul meu scump si drag, care acum e dublu cat mine, isi lua bataie de nu se vedea ca de! eu aveam antrenament. Si atunci nu se lasa numai cu palme.

Dar in afara de bataile din cand si cand, cand ne certam ca prostii si aproape ne scoteam ochii literally!, ne-am trait copilaria. Imi aduc aminte odata cand s-a razbunat el pe noi si ne-a udat pe toti ... ca eram 5 nepoti la bunici si cand ne adunam faceam prapad. Dar bunica mea a fost salvarea atunci si l-a asteptat de dupa casa si i-a aruncat o galeata de apa direct pe el! Am ras de fata varului meu .. priceless ! GIRL POWER !! Traiasca bunica-mea!

Da, ce sa va mai povestesc ... aaa ... pornisem de la dulciurile lui Cami :D Am ajuns in cu totul alta drectie :D Revin ....
N-am avut parinti bogati si nu pot sa zic ca am trait in lux. Asta e. Nu pot sa zic ca am regrete. Cat au avut parintii mi-au dat, nu au fost zgarciti. Cand aveau imi dadeau, cand n-aveau, mmm .. nu mai ceream. Oricum nu am fost un copil care se ceara pt ca stiam ca nu e frumos sa ceri. N-am cerut de la matusi, nici de la altcineva, nu prea mergeam nici cu sorcova sau colindul ... nu mi-a placut ideea. Mergeam doar la nana ... si ea imi dadea mereu :D

4 comments:

  1. rea de mica:))si periculoasa:P
    of, unde esti, tu, Alinitza, sa mai arunci cate un client pe geam?:((((

    ReplyDelete
  2. :)))
    stai linistita ca-i arunc de aici :D

    ReplyDelete
  3. Baby, sincer, nu te-ai schimbat prea mult...Thumbs up pentru reactia tatalui tau. Asta da, tata care-si intelege copiii :-)))

    ReplyDelete
  4. :))) te asteptai la schimbari ??
    no chance, baby !!
    asta sunt, asta raman ;)

    ReplyDelete